Me­di­cin­ski te­hni­čar di­lao dro­gu

Izvor: Nezavisne Novine, 14.Nov.2014, 00:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Me­di­cin­ski te­hni­čar di­lao dro­gu

TRA­VNIK - Ra­dnik Do­ma zdrav­lja u Tra­vni­ku S.S. uha­pšen je zbog su­mnje da je od kra­ja av­gus­ta ove go­di­ne do da­na ha­pše­nja pro­da­vao ma­ri­hu­anu kon­zu­men­ti­ma na po­dru­čju tog gra­da, sa­op­šte­no je iz Fe­de­ral­ne upra­ve po­li­ci­je No­vi Tra­vnik.

S ob­zi­rom na to da je osu­mnji­če­ni me­di­cin­ski te­hni­čar, te da se ba­vi ci­je­nje­nim i druš­tve­no od­go­vor­nim po­slom, a da je pri­li­kom >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << či­nje­nja ovog kri­vi­čnog dje­la ko­ris­tio i svo­je ra­dno mjes­to, ci­je­li slu­čaj, ka­ko je is­ta­knu­to, do­bi­ja do­da­tnu težinu.

"Ko­ris­tiv­ši dro­gu u to­ku ra­dnog vre­me­na on je na taj na­čin svje­sno ugrožavao si­gur­nost pa­ci­je­na­ta i opre­me ko­jom je uprav­ljao i za ko­ju je bio za­dužen", ka­za­li su iz Fe­de­ral­ne upra­ve po­li­ci­je.

To­kom is­tra­ge po­li­ci­ja je pre­tre­sla stan, kao i vo­zi­lo ko­je je ko­ris­tio osu­mnji­če­ni, a gdje su pro­na­đe­ni pre­dme­ti bi­tni za da­lje vo­đe­nje kri­vi­čnog pos­tup­ka, dok na sa­mom ra­dnom mjes­tu u tra­vni­čkom Do­mu zdrav­lja ni­su pro­na­đe­ni tra­go­vi dro­ge ko­ju je di­lao.

Osu­mnji­če­ni je uha­pšen u sri­je­du u ve­čer­njim ča­so­vi­ma.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.