Marselo: Realu nisu više potrebna pojačanja

Izvor: RTS, 20.Avg.2019, 11:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marselo: Realu nisu više potrebna pojačanja

Fudbaler Real Madrida Marselo rekao je da "kraljevskom klubu" više nisu potrebna pojačanje za novu sezonu i da je trenutna ekipa sposobna za osvajanje trofeja.
"Naša ekipa je dobra. Uvek je teško osvajati trofeje, ali ako se fokusiramo na rad i trening, možemo sve da ih osvojimo. Ne trebaju nam nova pojačanja", rekao je Marselo, a prenosi Mundo Deportivo.

Real je prošlog vikenda u Primeri >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << startovao pobedom protiv Selte (3:1), a bek "kraljevskog tima" govorio je i o kritikama na račun njegove igre.
"Navikao sam na kritike o mojim nastupima još od kako sam stigao u klub. Uvek je tako, a ja znam kada dobro igram, a kada ne. Znam da treba mnogo da radim da bi se vratio na svoj najbolji nivo", zaključio je Marselo.
Madriđani su do sada u letnjem prelaznom roku potrošli 300 milione evra na nove igrače.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Marselo: Realu nisu više potrebna pojačanja

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Avg.2019

Fudbaler Real Madrida Marselo rekao je da "kraljevskom klubu" više nisu potrebna pojačanje za novu sezonu i da je trenutna ekipa sposobna za osvajanje trofeja..."Naša ekipa je dobra. Uvek je teško osvajati trofeje, ali ako se fokusiramo na rad i trening, možemo sve da ih osvojimo. Ne trebaju nam...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Marselon: Realu ne trebaju nova pojačanja

Izvor: 011vodič.com, 20.Avg.2019

Fudbaler Real Madrida Marselo rekao je da “kraljevskom klubu” više nisu potrebna pojačanje za novu sezonu i da je trenutna ekipa sposobna za osvajanje trofeja.. – Naša ekipa je dobra. Uvek je teško osvajati trofeje, ali ako se fokusiramo na rad i trening, možemo sve da ih osvojimo. Ne trebaju...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.