Marselon: Realu ne trebaju nova pojačanja

Izvor: 011vodič.com, 20.Avg.2019, 13:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marselon: Realu ne trebaju nova pojačanja

Fudbaler Real Madrida Marselo rekao je da “kraljevskom klubu” više nisu potrebna pojačanje za novu sezonu i da je trenutna ekipa sposobna za osvajanje trofeja.
Naša ekipa je dobra. Uvek je teško osvajati trofeje, ali ako se fokusiramo na rad i trening, možemo sve da ih osvojimo. Ne trebaju nam nova pojačanja – rekao je Marselo, a prenosi Mundo Deportivo.
Real je prošlog vikenda u Primeri startovao pobedom protiv Selte (3:1), a bek “kraljevskog” kluba govorio >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << je i o kritikama na račun njegove igre.
Navikao sam na kritike o mojim nastupima još od kako sam stigao u klub. Uvek je tako, a ja znam kada dobro igram, a kada ne. Znam da treba mnogo da radim da bi se vratio na svoj najbolji nivo – zaključio je Marselo.
Madriđani su do sada u letnjem prelaznom roku potrošli 300 milione evra na nove igrače.

The post Marselon: Realu ne trebaju nova pojačanja appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

Ronaldo: Možda završim karijeru sledeće godine

Izvor: RTS, 21.Avg.2019, 10:56

Fudbaler torinskog Juventusa Kristijano Ronaldo izjavio je da nije siguran kada će završiti igračku karijeru, rekavši da to može da se desi i sledeće godine. Portugalac je prošlog leta stigao u Torino iz Real Madrida i u prvoj sezoni u dresu "stare dame" odigrao je 43 utakmce. ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.