Maradona pušten iz bolnice

Izvor: B92, 13.Jan.2019, 22:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Maradona pušten iz bolnice

Legendarni argentinski fudbaler Dijego Maradona pušten je iz bolnice, posle operacije zbog unutrašnjeg krvarenja.

Advokat Matijas Morla rekao je da će Maradona kod kuće nastaviti oporavak, prenela je agencija Asošiejted pres.

Maradona je podvrgnut operaciji zbog krvarenja u stomaku, zahvat je dobro prošao pa je 58-godišnjak pušten iz bolnice, a kada se potpuno oporavi očekuje se da će se vratiti u Meksiko, gde trenira drugoligaški tim Dorados de Sinaloa. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

On je pre nešto više od nedelju dana primljen u bolnicu na rutniske preglede, kada je ustanovljeno da postoji krvarenje u stomaku.

Bivši fudbaler Napolija i osvajač Svetskog prvenstva 1986. godine u više navrata iz različitih razloga boravio je u bolnici, uključujući tu i probleme sa srcem, zloupotrebu kokaina, gastrički bajpas i probleme sa kolenima.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.