Dobre vesti, Maradona pušten iz bolnice nakon operacije

Izvor: Sportske.net, 13.Jan.2019, 22:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dobre vesti, Maradona pušten iz bolnice nakon operacije

Argentinac se uskoro vraća na posao.

Legendarni argentinski fudbaler Dijego Maradona pušten je danas iz bolnice, posle operacije zbog unutrašnjeg krvarenja.

Advokat Matijas Morla rekao je da će Maradona kod kuće nastaviti oporavak, prenela je agencija Asošiejted pres.

Maradona je podvrgnut operaciji zbog krvarenja u stomaku, zahvat je dobro prošao pa je 58-godišnjak pušten iz bolnice, a kada se potpuno oporavi očekuje se da će se vratiti u Meksiko, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << gde trenira Dorados iz Sinaloe.

On je pre nešto više od nedelju dana primljen u bolnicu na rutniske preglede, kada je ustanovljeno da postoji krvarenje u stomaku.

Bivši fudbaler Napolija i osvajač Svetskog prvenstva 1986. godine u više navrata iz različitih razloga boravio je u bolnici, uključujući i zbog problema sa srcem vezano za upotrebu kokaina, gastrički bajpas i problema sa kolenima.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Maradona pušten iz bolnice

Izvor: B92, 13.Jan.2019

Legendarni argentinski fudbaler Dijego Maradona pušten je iz bolnice, posle operacije zbog unutrašnjeg krvarenja...Advokat Matijas Morla rekao je da će Maradona kod kuće nastaviti oporavak, prenela je agencija Asošiejted pres...Maradona je podvrgnut operaciji zbog krvarenja u stomaku, zahvat je...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.