Mane, moraćeš da progutaš reči – Mali više nije stidljiv VIDEO

Izvor: B92, 29.Feb.2020, 23:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mane, moraćeš da "progutaš" reči – "Mali" više nije stidljiv VIDEO

Napadač Votforda Ismaila Sar prva je tema fudbalskog sveta.

Brzi Senegalac je sa dva gola i asistencijom srušio Liverpul 3:0 i naneo mu prvi poraz u Premijer ligi posle 44 utakmice.

Sar će do kraja života pamtiti 29. februar kada je postao prvi igrač u istoriji Premijer lige da na taj dan bude uključen u tri gola.

Ujedno, postao je prvi igrač koji je dao dva pogotka ove sezone najboljoj odbrani sveta i to u direktnom sudaru sa Virdžilom van Dajkom.

Na društvenim mrežama odmah je postao viralan video sa kraja prošle godine kada je Sadio Mane pričao sa zemljakom Sarom pre njihovom duela na Enfildu i preneo Diniju, može da se kaže, potcenjivačku poruku.

"Čuvaj mi malog, stidljiv je", preneo je Mane iskusnom Diniju, kome je upravo Sar asistirao za treći gol.

Dva i po meseca kasnije, Sar je od stidljivog momka postao "zver" u fenomenalnoj partiji.

Iako je loše startovao u Premijer ligi posle dolaska iz francuskog Rena, 35 miliona evra plaćeni Sar je počeo da se isplaćuje...

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Sedam golova na Sardiniji, proigrao ukleti Nikola Kalinić! Dao ga opet i Kolarov iz slobodnjaka (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 01.Mar.2020, 21:11

Ako se za nekog napadača u Evropi moglo reći da je u strašnoj krizi onda je to Nikola Kalinić. Hrvatski napadač je prošao pakao u poslednje tri godine na klupskom i reprezentativnom planu, da bi danas konačno odigrao partiju kakvu je od tada čekao. Sa dva gola i asistencijom, Kalinić je bio...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.