Mandić: Nadam se da je prvi gol u nizu

Izvor: B92, 03.Jun.2015, 13:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mandić: Nadam se da je prvi gol u nizu

Mladi napadač Srbije Staniša Mandić nada se da mu je gol protiv Malija samo prvo od mnogih koje će postići za reprezentaciju.

Centarfor Čukaričkog je desetak minuta po ulasku sa klupe zatresao mrežu Malija i potvrdio prvu pobedu Srbije na svetskim prvenstvima za mlade.

"Prelep je osećaj postići pogodak na takmičenju kao što je ovo. Važno mi je da sam iskoristio ukazanu priliku i da sam imao odgovarajući doprinos u osvajanju prvih bodova koji bi mogli da >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << budu presudni za dalji plasman", rekao je Mandić.

Momak koji je ponikao u Vojvodini, a pre Čukaričkog igra za Rad, postigao je svoj drugi gol za omladinsku reprezentaciju.

"Nadam se da je ovo tek prvi od mnogih golova koje sam postigao. Pred nama je susret protiv Meksika u kojem sami odlučujemo o daljem plasmanu. Uložićemo maksimalan napor da rezultat bude pozitivan. Imamo odličnu atmosferu i verujem da su pred nama novi uspesi", rekao je Mandić za sajt Čukaričkog.

Desni bek OFK Beograda Milan Gajić poručio je da ekipa i posle Meksika želi da ostane na prvom mestu.

"Utakmica je bila baš onakva kakvu smo očekivali. Mali je nezgodna ekipa, hitri, opasni sa svih strana, ali mislim da smo mi iz defanzive odradili dobar posao, baš kao i ceo tim", rekao je Gajić.

Srbija u subotu igra sa Meksikom u trećem kolu grupe D, pobedom bi sigurno izborila osminu finala, a čak bi joj možda i remi bio dovoljan za dalji plasman.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Staniša Mandić: Prvi od mnogih golova za "orliće"!

Izvor: Mondo, 03.Jun.2015

"Bodovi protiv Malija mogu da budu i presudni", kaže strelac drugog gola reprezentacije Srbije u prvoj pobedi na Svetskom prvenstvu za igrače do 20 godina...Foto: MN Press..Samo deset minuta trebalo je Staniši Mandiću da se upiše u strelce i "overi" pobedu Srbije protiv Malija u drugom kolu Svetskog...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.