Malatija se ne šali, Makedonac preti Partizanu!

Izvor: Sportske.net, 03.Avg.2019, 17:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Malatija se ne šali, Makedonac preti Partizanu!

Turci imaju velike ambicije u Evropi.

Partizan je uspešno preskočio prepreku zvanu Konas Ki i za korak je bliži plasmanu u Ligi Evrope.

Ipak, pre toga je potrebno eliminisati i Malatiju koja je bila bolja od Olimpije u Ljubljani kada je strelac jedinog gola Adis Jahović presudio domaćinu.

"Presrećan sam što sam postigao gol u gostima za prolaz dalje. Nastaviću i dalje da usrećujem naše >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << navijače, neka niko ne sumnja u to. Naš naredni protivnik je Partizan. Definitivno želimo da igramo u grupi. Evropa će upoznati Malatiju ove sezone", kazao je Makedonac za turske medije, prenosi Mocart sport.

Svoj optimizam ne krije ni prvi čovek kluba Adil Gevrek.

"Preskočili smo prvu prepreku. U narednom kolu nas čeka Partizan. Naš protivnik je jak, ali i mi smo. Igramo sve bolje iz dana u dan. Naš cilj je da se plasiramo u Ligu Evrope, ceo grad je ujedinjen u podršci timu", poručio je Gevrek.

Prvi meč Partizan će igrati narednog četvrtka na domaćem terenu, susret počinje od 21 sat.
Pogledaj vesti o: Turska

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

MAKEDONAC SA BOSANSKIM PASOŠOM PRETI PARTIZANU: Evropa će upoznati Malatiju, želimo da idemo u grupu!

Izvor: Kurir, 03.Avg.2019

Fudbaleri Partizana u 3. kolu kvalifikacija za Ligu Evrope odmeriti snage sa turskom Malatijom u dvomeču koji startuje već naredne nedelje. 

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.