Majka ne razgovara sa Sarijem, videćete sutra i zbog čega!

Izvor: Sportske.net, 13.Sep.2019, 09:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Majka ne razgovara sa Sarijem, videćete sutra i zbog čega!

Na mestu na kome je bio mnogo puta na tribinama, sa tih istih tribina će ga sačekati uvrede...

Mauricio Sari će biti žestoko dočekan u Firenci. Naime, iako je veliki navijač "Ljubičastih" to ga sutra neće spasiti uvreda na "Frankiju" jer će sedeti na klupi Juventusa.

"Biće žestoko, iako će on raditi svoj posao 90 minuta, a posle ponovo biti navijač Fiorentine", kaže njegov najbolji prijatelj Aurelio Virdžili.

Aurelio je sin Đuzepea Virdžilija >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << popularnog "Pekos Bila" koji je u drugoj polovini pedesetih igrao za Fiorentinu.

"Ne nismo se svađali kad je otišao u Juventus, to je posao i on je veliki profesionalac. Ali, kada ne uspe da pogleda utakmicu Fiorentine, on me zove da mu prepričam šta se desilo. Jednom mi je rekao da će na kraju karijere doći da trenira Fiorentinu gratis", dodaje Virdžili.

Ali, za razliku od njega, Sarijeva majka nije baš blagonaklona prema izboru sina.

"Kada je saznala da se Mauricio dogovorio sa Juventusom, rekla mu je da jedno vreme neće govoriti sa njim", otkriva Virdžili.

Sari je inače rođen u Napulju, njegov otac je tamo radio na dokovima. Ali, imaju porodičnu kuću u Filjine Valdarno, nešto manje od 30 kilometara od Firence, tu mu i danas žive roditelji.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

SARIJEV PRIJATELJ OTKRIO Majka nije pričala sa njim kada je potpisao za Juventus

Izvor: 011vodič.com, 13.Sep.2019

Mauricio Sari će debi za Juventus u Seriji A imati protiv tima za koji navija! Zbog upale pluća, novi strateg crno-belih iz Torina nije vodio ekipu u prva dva kola, pa će mu duel u Firenci biti prvi zvaničan.. Kladionica MaxBet nudi kvotu 1,75 na igru 3+ u meču Fjorentina – Juventus.. Do budi...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.