Konačno, Sari debituje!

Izvor: Sportske.net, 12.Sep.2019, 19:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Konačno, Sari debituje!

Italijanski trener se vratio na posao.

Početak Serije A je obeležen izostancima trenera, jedan od njih jeste i novi glavni stručnjak Juventusa Mauricio Sari.

Napolitanac je došao iz Čelsija, ali još uvek nije imao prilke da zvanično debituje sa šampionom Italije zbog problema sa plućima. Ipak Sari je bio prisutan u "glavi" svoje ekipe putem video linka tokom prva dva kola.

Sari će svoj debi imati na vrućem gostovanju u Firenci, narednog vikenda se >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << igra veliki derbi na "Artemio Frankiju", tifozi Fiorentine će napraviti pakleni doček Juventusu.

Trener "stare dame" se nalazi na listi najplaćenijih, "stara dama" ima maksimalni učinak u prva dva kola.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Majka ne razgovara sa Sarijem, videćete sutra i zbog čega!

Izvor: Sportske.net, 13.Sep.2019, 09:55

Na mestu na kome je bio mnogo puta na tribinama, sa tih istih tribina će ga sačekati uvrede....Mauricio Sari će biti žestoko dočekan u Firenci. Naime, iako je veliki navijač "Ljubičastih" to ga sutra neće spasiti uvreda na "Frankiju" jer će sedeti na klupi Juventusa..."Biće žestoko, iako će...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.