MOZZART KVIZ: Koliko dobro poznajete mančesterski derbi?

Izvor: MozzartSport.com, 09.Sep.2016, 13:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MOZZART KVIZ: Koliko dobro poznajete mančesterski derbi?

Idealna prilika da proverite svoje znanje o duelu gradskih rivala – Junajteda i Sitija

Predstojeći mančesterski derbi (subota, 13.30) ne samo da će obeležiti vikend u Premijer ligi, nego će i pažnja većeg dela fudbalske planete biti okrenuta ka Old Trafordu. Na klupama sede dva najtrofejnija trenera današnjice – Pep Gvardiola i Žoze Murinjo, a na terenu… Na terenu su 22 igrača koji ukupno vrede preko 650 miliona funti što ovaj derbi čini >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << možda i najskupljim mečom u istoriji.

Ibra spakovao poklon za Brava: Klaudio, vidimo se u subotu! (VIDEO)

Pepove muke pred sudar s Murinjom: Povratak lažne devetke ili Iheanačo? Kolarov pre Kompanija? Šta s Gundoganom?

Čudesni put Erika Bajija: Od skupljanja sitniša po govornicama i transfera vrednog 17.000 do miljenika Teatra snova


Šta će biti, saznaćemo sutra, ali da li znate šta je bilo? Ko je postigao najviše golova u mančesterskim derbijima, na kom igraču je izvršen jedan od najpogibeljnijih startova u istoriji fudbala, za koji derbi je veliki Aleks Ferguson rekao da je najbolji u istoriji…neka su od pitanja na koje bi ljubitelji ovog derbija trebalo da znaju odgovore. Ako ste neke informacije i zaboravili, nije strašno, ovo je dobra prilika da osvežite pamćenje.

Krećemo…

(FOTO: Action Images)
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Materaci jasno: "Murinjo je najbolji na svetu"

Izvor: Sportske.net, 09.Sep.2016

Bivši fudbaler Intera pohvalio je svog nekadašnjeg trenera uoči mančesterskog derbija...Sutra je na programu derbi Mančestera, te će na "Old Trafordu" snage odmeriti Murinjovi i Gvardiolini izabranici...Komentari širom sveta stižu na račun dvojice stratega uoči velikog susreta, a sada je koju...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.