Izvor: HotSport.rs, 19.Jan.2017, 18:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MEGA LEKS SVE JAČI: Bivši centar Partizana i Zvezde u timu Dejana Milojevića (FOTO)

Još jedan bivši igrač Mega Leksa se vratio u ovaj klub.

Posle vesti da se Nenad Krstić vraća u našu košarku, isto je učinio i Predrag Samardžiski. Bivši centar Mega Leksa se vratio u tim Dejana Milojevića i pojačaće tim u važnom drugom delu sezone.
Samardžiski je prošle sezone igrao u redovima tima iz Sremske Mitrovice, a letos se otisnuo u turski Bujukčekmeke. >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Međutim, operisao je desno koleno i u drugom polovini 2016. godine se oporavljao od toga.
‘DETONACIJA’ U HUMSKOJ: Legenda reprezentacije Srbije oblači dres Partizana! (FOTO)
Samardžiski je u karijeri nosio dres mnogih klubova, a između ostalih Partizana, FMP-a, Lijetuvos Ritasa, Crvene zvezde, Mersina, MZT-a iz Skoplja…
Mega Leks nema šansu za plej-of ABA j.t.d. lige kao prošle sezone, ali će se boriti za odbranu titule u Kupu Radivoja Koraća i što boljem plasmanu u domaćoj Superligi, gde bi baš Samardžiski mogao da pomogne mladom timu Mega Leksa.
Samardžiski se vratio u Megu! https://t.co/f4u5dBhYwD #MegaLeks #malivelikiklub #ABALiga pic.twitter.com/D4RoUEmlH4
— KK Mega Leks (@KKMegaLeks) January 19, 2017

The post MEGA LEKS SVE JAČI: Bivši centar Partizana i Zvezde u timu Dejana Milojevića (FOTO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Košarka

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.