MAKAR NA KRAJU KARIJERE: Luka Dončić hoće da dođe u Zvezdu (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Sep.2017, 09:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MAKAR NA KRAJU KARIJERE: Luka Dončić hoće da dođe u Zvezdu (FOTO)

Najbolji mladi košarkaš Evrope želi da igra pred "delijama"

Najbolji mladi košarkaš Evrope Luka Dončić (18) kaže za Informer da namerava karijeru da završi u Crvenoj zvezdi

Slovenački reprezentativac je apsolutni hit na Evropskom prvenstvu u Istanbulu, a u utorak je maestralnom partijom doneo "zmajčekima" pobedu nad Letonijom u četvrtfinalu.

TIM ZA BATE: Milojević >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je izabrao OVIH 11 igrača za napad na šampiona Belorusije (FOTO)

ODLAZI ILI OSTAJE: Kanga se IZJASNIO o novom ugovoru (FOTO)

- Veliki sam navijač Zvezde i voleo bih jednog dana da zaigram u crveno-belom dresu. Naravno, to nije moguće sada, ali kad budem stariji ili pred kraj karijere, rado ću doći u Zvezdu. Želim da igram pred "delijama", oni stvarno prave odličnu atmosferu - kaže Dončić za Informer, i dodaje:

Luka Doncic in Slovenia 🇸🇮 win vs Latvia 🇱🇻:

27 points

FG: 7/14

2PT: 3/3

3PT: 4/11

FT: 9/10

9 rebounds

1 assist

29 efficiency

(Ph. FIBA) pic.twitter.com/vSsZhXVHDg

— Sportando (@Sportando) September 12, 2017

- Video sam da crveno-beli sada imaju skoro novi tim, ali verujem da će sve ispasti dobro na kraju. Prošle sezone u Evroligi su bili baš odlični. Žao mi je što nisu prošli u drugu fazu. Nadam se da će ove sezone uspeti u tome. Video sam da su doveli Peru Antića, što je stvarno veliko pojačanje.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ODLAZI ILI OSTAJE: Kanga se IZJASNIO o novom ugovoru (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Sep.2017

Gabonac je bio veoma jasan...Gelor Kanga biće velika uzdanica trenera Vladana Milojevića u večerašnjem duelu prvog kola grupe "H" Lige Evrope protiv BATE Borisova. Reprezentativac Gabona je optimista, kao i svi u crveno-belom taboru...KAO NA VEMBLIJU: Fudbaleri Zvezde prvi put trenirali na NOVOJ...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.