Lukas Moura u Londonu, PSŽ odlično prošao

Izvor: MozzartSport.com, 29.Jan.2018, 22:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lukas Moura u Londonu, PSŽ odlično prošao

Dogovorili su Totenhem i Pari Sen Žermen

Malaga i Betis su jednostavno pucali previsoko. Lukas Moura je, na stranu to što je ove sezone u Ligi 1 odigrao samo 71 minut, ipak igrač za veliki klub. Možda je Pari Sen Žermen sa milionima koje su mu upumpale gazde sa Bliskog istoka bio i preveliki, ali Totenhem bi mogao da bude prava mera za 25-godišnjeg Brazilca.

Apsolutno svi engleski mediji pišu o onome o čemu smo vas obavestili još pre 11 dana: Pevci jesu >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << predstavljali najozbiljnijeg kupca koji se pojavio na Parku prinčeva. PSŽ je želeo da izvuče i više novca, ali i ovako je dobro prošao pošto je za igrača koga je Unaj Emeri prognao na margine dobio 25.000.000 funti, odnosno oko 28.400.000 evra.

Klubovi su se dakle dogovorili, a prema poslednjim informacijama Moura je još ranije dogovorio platu koji će primati na Vajt Hart Lejnu. Uostalom, nije baš da se za Brazilca otimaju drugi klubovi, pa je i on morao da bude realan prilikom postavljanja uslova.

Podsetimo, trener Pevaca Maurisio Poketino prvobitno je, posle odlaska Žorž-Kevina Nkudua na pozajmicu u Barnli, želeo Vilfreda Zahu, ali Kristal Palas to nije dozvolio.

I onda Lukas Moura, koji je u Pariz stzigao januara 2013, za Svece odigrao više od 150 utakmica, osvojio četiri titule u Ligi 1, tri francuska Kupa, na čak 36 utakmica je branio boje Brazila, ali je kod Emerija pao u drugi plan.

Otud London i Totenhem. I u osmini finala Lige šampiona Juventus kao protivnik. Za PSŽ svejedno nije igrao u evropskoj eliti.

(FOTO: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Totenhem dovodi veliko pojačanje iz PSŽ

Izvor: B92, 30.Jan.2018, 09:33

Fudbalski klub Totenhem postigao je dogovor s Pari Sen Žermenom o transferu Lukasa Moure u londonski tim, prenosi BBC. Lukas je 2013. godine iz Sao Paula prešao u Pari Sen Žermen, za koji je odigrao 229 utakmica, postigao je 46 golova i imao je 50 asistencija.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.