Loše vesti preko bare: Duga pauza za Teodosića?

Izvor: Vesti-online.com, 23.Okt.2017, 04:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Loše vesti "preko bare": Duga pauza za Teodosića?

Plej Los Anđeles Klipersa Miloš Teodosić povredio je stopalo na meču sa Finiks Sansom. U prvi mah je provreda izgledala teže prirode, jer je naš as uz pomoć saigrača iznet sa terena. Sreća je da ništa nije polomljeno, ali...

Klub kapitena reprezentacije Srbije, Los Anđeles Klipers, saopštio je da Teodosić ima povredu "plantar fascia" leve noge, odnosno ligamenta koji spaja petu i prste. Navodi se i da se još ne zna koliko će odsustvovati sa terena, prenosi sportklub.rs.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << />
Američki mediji tvrde da ligament u stopalu niju pukao što automatski povlači i pauzu od tri do četiri meseca. Prema prvim prognozama Teodosić bi mogao da se vrati na parket tokom januara 2018. godine.

Teo je dva puta bio starter na početku sezone, dok je u predsezoni igrao na četiri meča Klipersa. Podsetimo, zbog slične povrede, Teodosić nije igrao za Srbiju na Evrobasketu.

The Clippers' official ANNOUNCEMENT on injured guard Milos Teodosic (out indefinitely with a foot injury) ... pic.twitter.com/UZb1gOM9AY— Marc Stein (@TheSteinLine) 22 October 2017

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.