Teova dijagnoza - neodređena pauza, povratak u januaru?

Izvor: N1 televizija, 23.Okt.2017, 02:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Teova dijagnoza - neodređena pauza, povratak u januaru?

Srpski plejmejker Miloš Teodosić se povredio na meču svojih Los Anđeles Klipersa protiv Finiks Sansa, a sada je iz redova tima iz Kalifornije stiglo zvanično saopštenje povodom stanja povrede. Američki mediji nezvanično navode i da će Srbin pauzirati do januara.

Teodosić kako stoji u saopštenju Klipersa ima povredu "plantar fascia" leve noge, odnosno ligamenta koji spaja petu i prste. Navodi se i da se ne zna koliko će odsustvovati sa terena.

Srpski igrač >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << se povredio u drugoj četvrtini meča protiv Sansa kada je nezgodno doskočio na stopalo Devona Bukera, posle čega su mu saigrači pomogli da izađe sa terena. Utvrđeno je da preloma nema, a Teodosić je posle toga upućen i na pregled magnetnom rezonancom.

Teo je dva puta bio starter na početku sezone, dok je u predsezoni igrao na četiri meča Klipersa.

Tim iz LA nije detaljnije objasnio koliko je teška Teodosićeva povreda, a ostaje nada da se ipak radi o lakšoj ozledi i da će vrlo brzo biti na terenu.

Nezvanično, američki mediji tvrde da ligament u stopalu niju pukao što automatski povlači i pauzu od tri do četiri meseca. Prema prvim prognozama Teodosić bi mogao da se vrati na parket tokom januara 2018. godine.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.