Loša vest za Zvezdu - Spanulis na parketu!

Izvor: MozzartSport.com, 20.Dec.2016, 17:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Loša vest za Zvezdu - Spanulis na parketu!

Najbolji igrač pirejskog velikana predvodi sastav Janisa Sfairopulosa u večerašnjoj utakmici sa srpskim šampionom

Olimpijakos na večerašnjem meču protiv Crvene zvezde (20.00, TV Sportklub 1) neće moći da računa na odavno otpisanog Heketa, kao i na sveže povređenog Printezisa, ali će glavni igrač ipak biti na parketu. Legendarni plejmejker Vasilis Spanulis danas je normalno trenriao i kako piše grčka Gazeta biće u sastavu Janisa >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Sfairopulosa za okršaj sa srpskim šampionom.

Čuveni Kil Bil propustio je nedeljni derbi sa Paokom u grčkom prvenstvu, pa je do danas bio neizvestan za meč sa Crvenom zvezdom, ali je povreda izgleda u potpunosti sanirana i on će predvoditi grčkog šampiona u još jednom važnom evroligaškom meču.

Spanulis je najefikasniji igrač Olimpijakosa u dosadašnjem toku sezone, u Evroligi prosečno postiže 14,3 poena po meču, a najbolji je i asistent tima sa 6,8 asistencija po utakmici.

(FOTO: Star Sport)
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.