Izvor: MozzartSport.com, 31.Maj.2020, 18:32

Lorenzo Braun je meta još jednog evroligaša

Kao zamena za bivšeg plejmejkera Zvezde

Sve je duži spisak evroligaša koji žele Lorenza Brauna. Zainteresovanim klubovima za Amerikanca iz Crvene zvezde se pridružio i Makabi iz Tel Aviva.

Braun je jesenas došao na Mali Kalemegdan i posle perioda adaptacije na početku, ostavio je sjajan u utisak u nastavku sezone. Kada je dolazio u Zvezdu, potpisao je ugovor do kraja sezone, a kako je ona okončana ranije zbog korona virusa, on je suštinski >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << sada slobodan igrač. Srpski šampion bi rado zadržao američkog plejmejkera, ali su isto tako i svesni da je Braunova cena skočila i da ne mogu da pariraju ponudama nekih od najbogatijih klubova Evrope.

Prethodnih nedelja su iz inostranstva stizale vesti da Brauna žele Olimpija iz Milana, kao i grčki velikani Panatinaikos i Olimpijakos, a Makabi je novo ime na toj listi. Izraelski mediji javljaju da je bogati klub iz Tel Aviva naciljao Brauna kao zamenu za još jednog Zvezdinog bivšeg plejmejkera – Nejta Voltersa. On je danas napustio klub pošto mu je istekao ugovor i nije mu ponuđen novi. U Tel Avivu veruju da bi Braun činio savršen bekovski par sa Skotijem Vilbekinom i uskoro će mu ponuditi ugovor.

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.