Lopetegi kritikovao: Ne bih voleo da se igra u SAD

Izvor: N1 televizija, 15.Sep.2018, 00:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lopetegi kritikovao: Ne bih voleo da se igra u SAD

Trener Real Madrida Julen Lopetegi istakao je da igranje jedne utakmice La Lige na tlu Sjedinjenih Američkih Država nije dobra ideja.

Španska La Liga je nedavno potpisala ugovor sa kompanijom "Relevent", koja posluje u oblasti medija, a sve to sa ciljem da se promoviše fudbal širom sveta, kao različiti sportski brendovi.

Kako ugovor nalaže, jedna utakmica španskog fudbalskog šampionata igraće se u Americi.

"Ne bih voleo da se to desi. To će uticati >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << na ravnopravnost takmičenja. Trebalo bi da sve ekipe imaju priliku da igraju na istom terenu", istakao je trener Kraljevskog kluba.

Ideji igranja utakmice u Americi protivi se i Udruženje fudbalera u Španiji.

Posle sastanka u ponedeljak, sopšteno je da će na kraju fudbaleri sami doneti odluku o tome da li će se igrati u SAD.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Lopetegi: Igranje utakmica u Americi podriva špansku ligu

Izvor: B92, 15.Sep.2018

Trener Real Madrida Julen Lopetegi kritikovao je planove da se jedna prvenstvena utakmica odigra u SAD, rekavši da to podriva domaći šampionat...Španska prva liga nedavno je potpisala 15-godišnji ugovor sa medijskom kompanijom Relevent, u cilju promocije fudbala i svojih brendova u inostranstvu,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.