Loko Bjelsa bira, Premijer liga ili Primera?

Izvor: Sportske.net, 26.Feb.2020, 19:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Loko" Bjelsa bira, Premijer liga ili Primera?

Argentinac ima ponudu iz Španije.

Uzeo je leta 2018. godine Marselo Bjelsa engleski klub Lids, nije uspeo da ih u prvoj sezoni uvede u Premijer ligu, pa je ostao još godinu dana.

Ove sezone im ide još bolje, imaju 62 boda nakon 34 odigrana kola, drugi su na tabeli sa sedam bodova manje od vodećeg VBA, ali i uz utakmicu manje.

Još bolja vest je da beže tri boda trećeplasiranom Fulamu i da takođe imaju utakmicu manje, pa bi mogli da steknu lepu zalihu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u borbi za direktan plasman u Premijer ligu.

Ipak, ulazak u elitu ne bi nužno značio i ostanak na klupi Lidsa, ugovor mu ističe na kraju sezone, a sada je i klub iz španske Primere pokazao interesovanje za njegove usluge.

Betis razmišlja o bivšem treneru Atletik Bilbaa, već su navodno i stupili u kontakt sa njegovim predstavnicima, kako bi "opipali puls".

Interesantno je da se popularni "Loko" Bjelsa nije zadržavao ni u jednom klubu više od dve godine, pa delom i na tu kartu igraju u Sevilji.

Jedino što bi moglo da ih odvrati od ideje da angažuju argentinskog stručnjaka je ako bi aktuelni trener u finišu sezone napravio čudo, cilj kluba su evropska takmičenja, koja su u ovom trenutku prilično daleko.

Tako je, čini se, rastanak sa Rubijem gotovo izvestan, a na "Benito Viljamarinu" se nadaju da bi Marselo Bjelsa mogao da preuzme ekipu od narednog leta.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.