Konte opet pazari u Premijer ligi, Murinjo će pobesneti!

Izvor: Sportske.net, 26.Feb.2020, 17:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Konte opet pazari u Premijer ligi, Murinjo će pobesneti!

"Neroazuri" baš rešeni da pojačanja dovede gotovo isključivo sa Ostrva.

Stigao je Kristijan Eriksen u januaru u redove "Neroazura" za oko 20 miliona evra, kako mu je isticao ugovor sa Totenhem Sparsima na kraju sezone.

Tako je Žoze Murinjo ostao bez jednog od ključnih igrača, ali Danac je bio rešen da promeni sredinu i pre dolaska "Posebnog".

Murinjo je po dolasku imao tri zadatka da obavi sa igračima iz svog rostera, uspeo je da zadrži Tobija Aldervejrelda, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << tačnije da ga ubedi da produži svoju vernost klubu, Belgijanac je i zvanično stavio paraf na saradnju do leta 2024. godine.

Drugi zadatak bio je Eriksen, tu Portugalac nije uspeo, a treći zadatak bio je da ubedi i Jana Vertongena da produži saradnju sa klubom.

Ipak, izgleda da neće uspeti ni njega da ubedi, engleski mediji prenose da je Inter zagrizao za iskusnog defanzivca i da ga žele u svojim redovima na leto, kao slobodnog igrača.

Inter tako nastavlja da se pojačava u Premijer ligi, u januaru su stigli Eriksen, Viktor Mouzes i Ešli Jang, početkom sezone su angažovani Romelu Lukaku i Aleksis Sančez.

Konte je tražio jednog levonogog štopera, ove sezone je zbog toga često koristio mladog Bastonija, ali želi iskusnije i kvalitetnije rešenje, pa se čini da je Vertongen zaista savršen izbor.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NIKAD GA NISTE VIDELI OVAKVOG: MURINJO pobesno zbog nove "krađe", njegovi mu uzimaju NAJBOLJEG!

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Feb.2020

Kipti od nezadovoljstva..."Neroazuri" baš rešeni da pojačanja dovede gotovo isključivo sa Ostrva. Stigao je Kristijan Eriksen u januaru u redove "Neroazura" za oko 20 miliona evra, kako mu je isticao ugovor sa Totenhem Sparsima na kraju sezone...Tako je Žoze Murinjo ostao bez jednog od ključnih...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.