Liverpul za obraz, Vila za opstanak, ko će do trijumfa?

Izvor: Sportske.net, 05.Jul.2020, 16:46

Liverpul za obraz, Vila za opstanak, ko će do trijumfa?

Još jedno "finale" za ekipu Dina Smita.

Fudbaleri Liverpula će od 17:30h dočekati ekipu Aston Vile u 33. kolu Premijer lige.

"Redsi" su još u 31. kolu osvojili i zvanično titulu, da bi u minulom doživeli debakl na "Etihadu" protiv Sitija (0:4).

Sada će prvi put od kako su zvanično postali šampioni igrati na svom stadionu, nažalost zbog pandemije koronavirusa neće imati priliku da proslave prvu titulu posle 30 godina sa navijačima.

U goste >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << im dolazi ekipa Aston Vile, koja u ovom trenutku ima daleko veći motiv od pulena Jirgena Klopa.

Ekipa iz Birmingema se grčevito bori za opstanak, osvojili su samo dva boda od kako se sezona nastavila, a prva pobeda od "restarta" bi značila i bez iz opasne zone u koju bi poslali ekipu Votforda.

Obelodanjene su i postave za susret na "Enfildu" (17:30h), Klop je izveo jak sastav, ali ne i najjači, na klupi su ostali Firmino i Henderson, od starta su na terenu Keita i Origi.

Sa druge strane, Din Smit je na gol ovoga puta stavio Pepea Reinu, bivše golmana "Redsa", od starta je na terenu i Trezege, do je u špicu napada ovoga puta prednost dobio mladi Kejnan Dejvis.

Liverpul: Alison, Aleksander-Arnold, Gomez, Van Dajk, Robertson, Fabinjo, Keita, Okslejd-Čemberlejn, Mane, Salah, Origi



Aston Vila: Pepe Reina, Konsa, Haus, Mings, Tejlor, Daglas Luiz, Mekgin, Trezege, Griliš, El Gazi, Dejvis

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Čisto da se zna da su šampioni: Liverpul slomio Aston Vilu u finišu, Džons proslavio petogodišnji ugovor (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 05.Jul.2020

Sadio Mane načeo goste u 71. minutu, dok je konačan rezultat postavljen u samoj završnici meča - 2:0..Liverpul je na fantastičan i ozbiljno ubedljiv način osvojio toliko čekanu šampionsku titulu, ali ekipa Jirgena Klopa u finišu sezone ne sme da se igra sa obrazom i sebi dozvoli da pokvari izuzetan...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.