Liverpul nastavio sjajnu seriju, pali i Pevci

Izvor: N1 televizija, 15.Sep.2018, 15:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Liverpul nastavio sjajnu seriju, pali i Pevci

Fudbaleri Liverpula slavili su protiv Totenhema rezultatom 2:1 u utakmici petog kola Premijer lige. Redsi su na ovaj način nastavili sjajan niz u kome imaju pet pobeda u isto toliko mečeva i zadržali su prvu poziciju na tabeli Premijer lige.

Stiče se utisak da je ekipa Jirgena Klopa stigla do pobede mnogo lakše nego što se očekivalo. Gosti su došli do vođstva u 39. minutu kada je  Žoržinjo Vajnaldum najbolje reagovao na odbitak i glavom postigao gol.

Vođstvo >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << je duplirao Roberto Firmino u 54. minutu. Prethodno je Sadio Mane primio savršenu loptu i iz peterca šutirao pravo ka golu, lopta se odbila, ali je onda došla pravo na nogu Brazilcu, koji je zakucao za 2:0.

Liverpool are not messing around this season. pic.twitter.com/knWKPX4zY6

Mogli su Redsi da stignu i do trećeg pogotka da su Keita i Salah iskoristili svoje šanse u nastavku meča, ali umesto toga Totenhem je uspeo da smanji prednost. Igrao se 93. minut kada je Erik Lamela iskoristio gužvu i pogodio.

Pred Liverpulom su sada tri meča kod kuće, pa će tako na Enfild roudu ugostiti ekipe PSŽ u Ligi šampiona, Sautempton u prvenstvu, Čelsi u Liga kupu.

Posle toga slede gostovanja Čelsiju i Napoliju, pa utakmica kod kuće protiv Mančester Sitija.

Komplet tabelu Premijer lige možete pogledati OVDE.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Liverpul nastavio seriju, bolji i od Totenhema

Izvor: Beta, 15.Sep.2018

Fudbaleri Liverpula pobedili su danas na Vembliju ekipu Totenhema sa 2:1, u utakmici petog kola Premijer lige.Golove za "crvene" postigli su Žoržinjo Vajnaldum u 39. i Roberto Firmino u 54. minutu, dok je strelac jedinog pogotka za domaću ekipu bio Erik Lamela u 93. minutu.Ekipa Jirgena Klopa je tako...

Nastavak na Beta...

Azar nahvalio saigrača, da li je Francuz kupio Sarija?

Izvor: Sportske.net, 15.Sep.2018

Čelsi je maksimalan nakon pet odigranih kola u Premijer ligi, a heroj pobede nad Kardifom je istakao uticaj na terenu jednog od svojih saigrača..."Plavci" su na "Stamford Bridžu" slavili protiv Kardifa sa 4:1, za peti trijumf u isto toliko mečeva od starta nove sezone...Junak pobede bio je Eden Azar,...

Nastavak na Sportske.net...

Superliga Srbije - Nastavlja se agonija Vranjanaca, Zemun iznenadio u Šapcu!

Izvor: Sportske.net, 15.Sep.2018

Zanimljivi rezultati u osmom kolu Superlige Srbije...Danas su odigrane još tri utakmice osmog kola Superlige Srbije...Rad je u Surdulici savladao Dinamo iz Vranja rezultatom 1:0, a gol odluke postigao je Nikola Šipčić udarcem u prvom minutu nadoknade drugog poluvremena...Mladost je trijumfovao u...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.