Real ispustio bodove na San Mamesu! (video)

Izvor: Sportske.net, 15.Sep.2018, 22:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Real ispustio bodove na "San Mamesu"! (video)

Fudbaleri madridskog Reala već su u zaostatku u odnosu na aktuelnog prvaka Španije, ekipu Barselone.

Izabranici Julena Lopetegija nisu uspeli da slave na neugodnom gostovanju u Baskiji, Bilbao je pružio dobar otpor, na kraju je izvukao i bod, meč na "San Mamesu" okončan je rezultatom 1:1 (1:0).

Igrao se 23. minut, kada se na golu Reala istakao novajlija Tibo Kurtoa.

Munian je šutirao sa ivice kaznenog prostora i to veoma dobro, ali je maestralnom >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << paradom Belgijanac sačuvao mrežu.

Sedam minuta kasnije, njegov kolega sa protivničkog gola u centru pažnje, Unaj Simon fantastičnom intervencijom čuva mrežu nakon udarca Asensija.

A onda, u 32. minutu, dobra akcija domaćina po desnoj strani, lopta pada na nogu Muniainu, koji bez većih problema matira Kurtou iz neposredne blizine, 1:0 za Bilbao.

Četiri minuta kasnije domaćin dolazi do drugog gola, postigao je Raul Garsija, ali ga je glavni arbitar poništio, jer je vezista Bilbaa bio u ofsajdu.

U 38. minutu smo videli i dobar pokušaj Modrića, dobro je šutirao sa 20ak metara hrvatski reprezentativac, ali je Simon uspeo da sačuva i njegov udarac.

Sa 1:0 u korist domaćina se otišlo na odmor, a Real je u nastavku zaigrao nešto bolje.

Tom im se umalo isplatilo nakon 15ak minuta igre, kada je Ramos pokupio odbitak u kaznenom prostoru domaćina i dobro šutirao, ali je Simon još jednom bio sjajan.

Ipak, u 64. minutu je golman Bilbaa bio nemoćan, Bejl je centrirao sa desne strane, a Isko se samo poklonio i glavom matirao golmana domaće ekipe za 1:1.

Pretio je Real u nastavku, najagilniji bili su Benzema i Asensio, ali je Simon sačuvao mrežu do kraja susreta, te promene rezultata nije bilo. Pripretio je Bilbao u 92. minutu preko Rika, ali je Kurtoa uspeo da ukroti njegov udarac sa ivice kaznenog prostora.

Real je nakon tri uvodna trijumfa večeras uzeo "samo" bod, pa nakon četiri kola zaostaje za vodećom Barselonom dva boda.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.