Lilard nije zamerio Haliburtonu: Moraš biti oprezan VIDEO

Izvor: B92, 08.Dec.2023, 16:40

Lilard nije zamerio Haliburtonu: Moraš biti oprezan VIDEO

Demijen Lilard nije zamerio Tajrizu Haliburtonu što je pokazivao njegov karakteristični "Dejm tajm" znak nakon što je trojkom "overio" pobedu.

Haliburton je predvodio Indijana Pejserse do pobede nad Milvoki Baksima 128:119 za plasman u finale NBA Kupa.

"Poštujem to", rekao je Lilard posle poraza.

Iskusni bek je, ipak, istakao da Haliburtom mora biti pažljiv.

"Kada imaš svoj trenutak važno je biti oprezan i skroman. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Jer nikad ne znaš kako može da se okrene i kada će da se okrene", dodao je veteran Baksa.

Haliburton je postigao 27 poena uz 15 asistencija i 7 skokova bez ijedne izgubljene lopte.

"Naučio sam kao klinac, kada to uradiš, moraš biti spreman i da to prihvatiš. I koliko god puta sam to činio ljudima, ne mogu da se uznemirim kada neko drugi to uradi. Mislim da je to takođe znak poštovanja i priznanja za poznavanje moje istorije i toga šta radim. Nije mi smetalo. Bilo je šta je to bilo. Rukovali smo se posle utakmice, nije me uznemirilo", dodao je Lilard.

Pejsersi će sa Lejkersima igrati u istorijskom finalu NBA Kupa, u nedelju od 2.30.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.