LEJKERSI U FINALU KUPA: Džejmsovih 30 poena za 22 minuta

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Dec.2023, 09:58

LEJKERSI U FINALU KUPA: Džejmsovih 30 poena za 22 minuta

Za trofej igraju protiv Indijane Pejsers.

Košarkaši Los Anđeles Lejkerasa i Indijane Pejsers igraće za trofej u prvom izdanju NBA kupa. Indijana je ranije savladala Milvoki, dok su Jezeraši sinoć bili ubedljivi protiv Nju Orleans Pelikansa 133:89.

Pelikansi su imali poen prednosti posle prve četvrtine, ali su Lejkersi do poluvremena stigli do potpunog preokreta i dvocifrene prednosti, da bi u trećoj deonici u potpunosti otklonili svaku sumnju po pitanju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pobednika.

Lebron Džejms predvodio je Lejkerse sa 30 poena do kojih je stigao za samo 22 i po minuta na parketu, dok je Ostin Rivs postigao 17. U Nju Orleansu su nešto bolji od ostalih bili Trej Marfi sa 14 i Zajon Vilijamson sa 13 poena.
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

LEJKERSI NA INDIJANU: Lebron sjajnom partijom odveo Jezeraše u finale NBA kupa!

Izvor: HotSport.rs, 08.Dec.2023

Novo takmičenje se održava od ove godine Lebron Džejms briljirao je na terenu postigavši 30 poena za manje od tri četvrtine, vodeći Los Anđeles Lejkerse do ubedljive pobede nad Nju Orleans Pelikansima rezultatom 133:89. Ova pobeda osigurala je Lejkersima mesto u finalu NBA Kupa, gde će se sastati...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.