Liga nacija: Srpkinje maksimalne protiv Nemica

Izvor: Vesti-online.com, 17.Maj.2018, 01:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Liga nacija: Srpkinje maksimalne protiv Nemica

Odbojkašice Srbije su ostvarile i drugi trijumf prvog vikenda u Ligi nacija u brazilskoj Barueri.

Posle Japana pala je i Nemačka - 3:0 (25:16, 25:21, 25:17). Baš kao i u prvom meču, ni u ovom se pitanje pobednika ni u jednom momentu nije postavljalo.

Sledeći rival biće Brazilke (četvrtak 20.05), što će biti i pravi derbi prve runde Lige nacija. Trener Branko Kovačević na ovoj utakmici šansu je ukazao Slađani Mirković, Ani Bjelici i Mini Popović. Srpkinje >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << su praktično sa kombinovanom postavom ubedljivo savladale rivala, koji je dan ranije iznenadio favorizovani Brazil. Prvi dizač Ana Antonijević i sjajna Tijana Bošković povremeno su ulazile u igru, dok je inače standardna Veljković ceo meč presedela na klupi.

Najbolja u pobedničkom timu bila je Brankica Mihajlović sa 19 poena, Jovana Stevanović je imala devet, a po sedam Ana Bjelica, Jelena Blagojević i Mina Popović.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.