Srpske odbojkašice PONOVO izdominirale u Ligi nacija!

Izvor: BKTV News, 17.Maj.2018, 09:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srpske odbojkašice PONOVO izdominirale u Ligi nacija!

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije ostvarila je i drugi maksimalan trijumf u Ligi nacija, pošto je bila bolja od Nemačke 3:0 (25:16, 25:21, 25:17) prvog vikenda u brazilskom Barueriju.

Slično kao i protiv Japana, ekipa Zorana Terzića brzo je završila posao i za samo 80 minuta upisala novu pobedu za prvo mesto u A grupi, ispred Nemačke i Brazila.

Brankica Mihajlović sa 19 poena bila je najefikasnija, Jovana Stevanović je imala devet, a po sedam Ana Bjelica, Jelena Blagojević i Mina Popović.

Srbija večeras igra protiv domaćina Brazila od 20.05 u 3. kolu A grupe.

Nastavak na BKTV News...






Povezane vesti

Srpske odbojkašice maksimalne i protiv Nemačke

Izvor: RTS, 17.Maj.2018

. Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije ostvarila je i drugi maksimalan trijumf u Ligi nacija, pošto je bila bolja od Nemačke 3:0 (25:16, 25:21, 25:17) prvog vikenda u brazilskom Barueriju.

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.