Liga nacija: Odbojkašice saznale raspored

Izvor: Mondo, 30.Mar.2019, 15:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Liga nacija: Odbojkašice saznale raspored

Dame, srećno u ovom ciklusu Lige nacija...

Ženska odbojkaška reprezentacije Srbije će na početku ovogodišnjeg izdanja Lige nacija igrati u Beogradu protiv Holandije, Turske i Koreje.

U prvom kolu prvog vikenda, Srbija će 21. maja u dvorani "Aleksandar Nikolić" igrati protiv Holandije, dan kasnije odmeriće snage sa selekcijom Koreje, dok će na zatvaranju "vikenda" 23. maja igrati protiv Turske.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << />
Drugi vikend će se odigrati od 28. do 30. maja, a Srbija će igrati u 5. grupi u Italiji, a pored domaćina rivali će joj biti SAD i Dominikanska Republika. U okviru 12. grupe trećeg vikenda (4 - 6. jun), Srbija će gostovati u Belgiji. Srbija će igrati sa Belgijom, Rusijom i Poljskom. Četvrti vikend je na programu od 11. do 13. juna, a seniorke Srbije će igrati u 15. grupi, u Japanu, sa domaćinom, Brazilom i Tajlandom.

Poslednji, peti vikend će se odgirati od 18. do 20. juna, a Srbija će igrati u 18. grupi u Kini. Pored Kine, rivali Srbiji biće Nemačka i Bugarska.

Finalni turnir će se odigrati od 3. do 7. jula u Kini.

Pored Kine, na Finalnom turniru će nastupiti i pet najuspešnijih selekcija sa ukupne tabele posle 15 odigranih utakmica.
Pogledaj vesti o: Prvi maj,   Maja Nikolić

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Odbojkaši saznali raspored za Ligu nacija

Izvor: Sportske.net, 30.Mar.2019

Odbojkaška reprezentacija Srbije će na početku ovogodišnjeg izdanja Lige nacija igrati u Novom Sadu protiv selekcija Francuske, Rusije i Japana, saopštio je danas Odbojkaški savez Srbije...Srbija će biti domaćin 4. grupe prvog vikenda Lige nacija od 31. maja do 2. juna u dvorani SPC "Vojvodina"...

Nastavak na Sportske.net...

SPEKTAKL U BEOGRADU: Srpkinje DOBILE protivnice u Ligi nacija!

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Mar.2019

Takmičenje u dvorani "Aleksandar Nikolić" počinje 21. maja...Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije saznala je protivnike u prvom kolu Lige nacija, koja startuje ove sezone. Izabranice selektora Zorana Terzića igraće sa Holandijom, Turskom i Korejom, a premijerni vikend održaće se u beogradskoj...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.