Liga 1 - Nica prosula Dolbergov trud! (video)

Izvor: Sportske.net, 21.Feb.2020, 22:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Liga 1 - Nica prosula Dolbergov trud! (video)

Brest stigao do gola u drugom delu igre bez šuta u okvir gola.

Nica vodila sa 2:0 posle pola sata, ali gosti napuštaju Azurnu obalu sa bodom u rukama (2:2).

Nica je bila odlična tokom prvih 45 minuta.

Adam Unas upisuje gol za vođstvo u 23. minutu. Bivši igrač Napolija koristi asistenciju Dolberga. Sam Dolberg se upisuje na listu stelaca deset minuta kasnije, odličan gol nekadašnjeg "kopljanika".

Brest ipak stiže do gola, i to u nadoknadi >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << prvog dela igre. Strelac je Grandsir.

Gosti stižu do izjednačenja samo osam minuta po povratku sa pauze. Malerozni Dante postiže autogol, 2:2 u 53. minutu.

Maolida pokušava za domaći tim, ali odbrana Bresta dobro odbija opasan napad. Na drugoj strani Manjeti pokušava, ali bez promene rezultata.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Unas i Dolberg sami napravili 2:0 za Nicu, ali šta vredi kada je odbrana bušna

Izvor: MozzartSport.com, 21.Feb.2020

Delovalo je kao da će Nica nakon dva rana pogotka slaviti na Azurnoj obali, ali onda je usledio šok za njihove navijače. Prvo je došao hladan tuš u 45. minutu prvog poluvremena nakon pogotka Samuela Grandsira za 2:1, a nakon toga je u 53. minutu Dante pogodio svoju mrežu za konačnih 2:2. Već...

Nastavak na MozzartSport.com...

Liga 1 - Šou u Mecu, Lion vežbao penale i odneo tri boda! (video)

Izvor: Sportske.net, 22.Feb.2020, 00:29

Domaći će imati svašta da kažu protiv sudije..."Lavovi" uspeli da slave rezultatom 2:0 zahvaljujući kontroverzi sa kraja prvog dela igre...Gosti su dominirali u Mecu, ali nisu imali nekih većih prilika za gol pre 45. minuta. Posle kornera Udol igra rukom, penal za Lion!..U prvom mahu Oukiđa brani...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.