Levante ubedljiv protiv Hetafea, Maksimovićev tim pred zonom ispadanja

Izvor: Sportske.net, 05.Dec.2020, 17:01

Levante ubedljiv protiv Hetafea, Maksimovićev tim pred zonom ispadanja

Domaći stigli do prve pobede nakon više od dva meseca.

Fudbaleri Levantea ubedljivo su pobedi Hetafe na domaćem terenu 3:0 u prvom meču subotnjem programa 12. kola španske La Lige.

Tim iz predgrađa Valensije je tako stigao do prve pobede nakon više od dva meseca i duela protiv Sevilje 27. septembra.

Ekipa našeg Nemanje Maksimovića stigla je ovog popodneva do petog uzastopnog kiksa i sada je na samo dva boda više od zone ispadanja.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<
Levante je poveo već u 5. minutu golom iskusnog napadača Martija Rožera. Španac je lepo iskosa šutirao nakon prodara i pogodio malu mrežu.

Već u sedmom minutu Levante je imao igrača više nakon isključenja Čeme posle neopreznog starta nad rivalom.

Brojčanu prednost domaći tim je materijalizovao već u 17. minutu kada je mladi Danijel Gomez Alkon lagano rešio situaciju jedan na jedan sa Hetafeovim golmanom.

Konačnih 3:0 u 57. minutu postavio je Horhe de Frutos nakon sjajnim golom posle asistencije Rožera.

Do kraja meča gostujući fudbaleri su još jednom "pocrveneli" kada je Đene Dakonam u 77. minutu zaradio drugi žuti karton.

Maksimović je u igru ušao u 66. minutu kada je već sve bilo rešeno.

    Пласман обезедио SofaScore LiveScore

 

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Paunović ne da Bornmutu da odmakne, Reding slavio protiv Notingema

Izvor: Sportske.net, 05.Dec.2020

Tim srpskog stručnjaka posle 16 kola deli prvo mesto...Fudbaleri Redinga održali su priključak sa liderom Čempionšipa Barnlijem pošto su u 16. kolu došli do rutinske pobede protiv Notingema na domaćem terenu sa 2:0...Reding je stigao do četvrtog uzastopnog meča bez poraza golovima Portugalca...

Nastavak na Sportske.net...

Minimalac Reala u Sevilji, autogolom Bonoa do slavlja na "Pishuanu"

Izvor: B92, 05.Dec.2020

Fudbaleri Reala slavili su kao gosti protiv Sevilje sa 1:0 u utakmici 12. kola La Lige...Zinedin Zidan je konačno mogao da odahne, u nedelji kada je bio suočen sa velikim brojem kritika, njegov tim je uspeo da dođe do bodova...Kraljevski klub nije do tri boda došao lako, ali će za njih svakako biti...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.