Legle plate u Partizanu: Punih džepova ka Ligi Evrope

Izvor: MozzartSport.com, 21.Avg.2014, 12:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Legle plate u Partizanu: Punih džepova ka Ligi Evrope

Zadovoljstvo u Partizanu i pre okršaja s Nefčijem. Osmeh na lice crno-belima izmamila je činjenica da je uprava regulisala deo dugovanja fudbalerima i članovima stručnog štaba pred prvi meč baraža za plasman u Ligu Evrope. Na bankovne račune Saše Ilića i njegovh saigrača legla je jedna i po plata, čime su čelnici kluba ispunili obećanje dato posle štrajka upozorenja, koji je pre devet dana potresao Zemunelo.

Tada je, navodno, dogovorena >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << isplata jedne plate do 15. avgusta, a druge do meča sa Nefčijem, ali kako novca prošlog petka nije bilo, pribeglo se kompromisnom rešenju, pa su rukovodioci isplatili platu i po u cugu. Doduše, bez najave kad će namiriti preostali deo obećanja.

Plate su isplaćene i zaposlenima na stadionu i na Sportskom centru Zemunelo, koji još od kraja marta čekaju priliv novca, čime je njihovo nezadovoljstvo ublaženo. Dokle – pokazaće vreme.

Iz Humske, zasad, nema potvrde da li je novac za isplatu dugovanja obezbeđen ekspresnom prodajom Andrije Živkovića Investicionom fondu Pinija Zahavija ili na neki drugi način, ali je jasno da je zakrpljena samo jedna od mnogobrojnih rupa i da će uprava morati pošteno da se namuči, jer ukupna zaduženja prema igračima, trenerima i zaposlesnima iznose oko tri miliona evra.

(Foto: STAR SPORT)
Pogledaj vesti o: Štrajk

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Legle plate u Partizanu

Izvor: Press, 21.Avg.2014

Zadovoljstvo u Partizanu i pre okršaja s Nefčijem. Osmeh na lice crno-belima izmamila je činjenica da je uprava regulisala deo dugovanja fudbalerima i članovima stručnog štaba pred prvi meč baraža za plasman u Ligu Evrope. Na bankovne račune Saše Ilića i njegovh saigrača legla je jedna i...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.