Lazić pred finale: Važna prednost domaćeg terena

Izvor: Mondo, 04.Apr.2018, 17:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lazić pred finale: Važna prednost domaćeg terena

Branko Lazić ističe da bi domaći teren u finalu ABA lige protiv Budućnosti mogao da donese i ključnu prednos

Pred košarkašima Crvene zvezde je četvrto uzastopno finale ABA lige. U prethodna tri crveno-beli su imali maksimalan učinak, a veruju da će tako ostati i posle utakmica protiv podgoričke Budućnosti.

Kapiten Zvezde, Branko Lazić, ističe da bi prednost domaćeg terena u finalnoj seriji mogla da bude presudna.

"Mnogo će nam značiti prednost >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << domaćeg terena, jer igrati protiv Budućnosti u Morači sigurno neće biti lako. Budućnost je mnogo kvalitetan i iskusan tim i svakako nas očekuje težak posao u finalu kako bismo odbranili pehar is prethodnih sezona", rekao je Lazić.

Budućnost je u dva duela sa Zvezdom ove sezone zabeležila dva trijumfa.

"Dva izgubljena meča tokom sezone ne znače puno, finale je druga priča. Spremni smo na početak finala i verujemo da možemo da ponovo osvojimo ABA ligu", dodao je jedan od najiskusnijih igrača sa Malog Kalemegdana.

"Svakako će tu biti mnogo bitno da iskoristimo prednost domaćeg terena, odemo u Podgoricu sa prednošću 2:0 i da onda nastavimo da pokušavamo da odradimo što bolji mogući posao na njihovom terenu", stava je Lazić.

On očekuje da "Pionir" bude ispunjen do poslednjeg mesta, baš kao što je to bio slučaj u majstorici sa Mornarom.

"Nadam se da će publika i u finalnoj seriji da dođe da nas podrži kao u odlučujućoj utakmici polufinala. Bili su naš vetar u leđa i bilo je dobro vidljivo koliko nam znači njihova podrška. Oni su naše gorivo što nas pokreće i što nas tera da dajemo više od sebe nego što možemo u svakom trenutku. Prednost domaćeg terena će sigurno biti mnogo značajna u toj seriji. Ne sećam se da je Budućnost izgubila u ovoj sezoni neku utakmicu u Morači, kao ni mi u Hali 'Aleksandar Nikolić'", podvukao je Branko Lazić.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Lazić pred finale: Važna prednost domaćeg terena

Izvor: Mondo, 04.Apr.2018

Branko Lazić ističe da bi domaći teren u finalu ABA lige protiv Budućnosti mogao da donese i ključnu prednost...Pred košarkašima Crvene zvezde je četvrto uzastopno finale ABA lige. U prethodna tri crveno-beli su imali maksimalan učinak, a veruju da će tako ostati i posle utakmica protiv podgoričke...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.