Las Palmas pobegao sa dna i prepustio fenjer Malagi

Izvor: Sportske.net, 11.Sep.2017, 23:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Las Palmas pobegao sa dna i prepustio fenjer Malagi

U derbiju začelja, pobeda ekipe sa Kanarskih ostrva.

Fudbaleri Malage doživeli su i treći poraz, dok je Las Palmas došao do prvih bodova večeras na La Rosaledi.

Malaga i Las Palmas su uz Alaves do večeras bili jedini timovi bez bodova u Primeri, a sada je sa dna pobegao tim sa Kanarskih ostrva.

Las Palmas je slavio golovima Vijere u 45, Kalerija u 69. i Loika Remija u 88. minutu, dok je jedini pogodak za domaće postigao Gonzales na startu drugog poluvremena.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
U timu Malage svih 90 minuta odigrao je srpski fudbaler Zdravko Kuzmanović.

Las Palmas u narednom kolu dočekuje Atletik Bilbao, dok Malaga baš i nema mnogo nade za prve bodove pošto gostuje Atletiko Madridu.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Košmarni početak Olimpijakosa, može li Đurđević nešto da promeni? (video)

Izvor: Sportske.net, 12.Sep.2017, 21:12

Crveno-beli iz Pireja već posle 15 minuta igre imaju veliki rezultatski zaostatak u meču sa Sportingom!..Veoma loš početak Olimpijakosa na startu Lige šampiona!..Već u prvih petnaestak minuta igre, gostujuća ekipa Sportinga povela je sa 2:0, golovima Dumbije u drugom i Martinsa u 13. minutu!..Sada...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.