Lale smenile Ivanovića, na klupi Veselinović

Izvor: RTS, 03.Apr.2017, 19:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Lale" smenile Ivanovića, na klupi Veselinović

Fudbalski klub Vojvodina odlučio se na još jednu smenu trenera. Posle smene Lalatovića, nakon sedam kola na klupi ista sudbina zadesila je Dragana Ivanovića. Novi šef stručnog štaba biće Aleksandar Veselinović, prenosi RTV.

Aleksandar Veselinović do sada je bio na klupi litvanske Suduve, a kao trener je radio u Belgiji, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Bugarskoj i Rusiji.
Ivanović je Novosađane od odlaska Lalatovića vodio na svega sedam utakmica, u kojima je tim ostvario četiri poraza i tri pobede. Čelnici kluba se na ovaj potez odlučuju posle dva vezana poraza i posle debakla u prošlom kolu protiv Voždovca, gde je Voša poražena sa 4:1.
Podsetimo, Ivanović je iz Napretka na klupu Vojvodine stigao u nezgodnom momentu, nakon velike bure i smene celokupnog rukovodstva. Ništa mirniji nije bio ni zimski prelazni period, u kom je klub napustilo nekoliko igrača.
Ovo je čak 21. smena trenera u Vojvodini u prethodnih deset godina.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

FK Vojvodina: Smenjen Ivanović, novi trener Veselinović

Izvor: Radio 021, 03.Apr.2017

Upravni odbor fudbalskog kluba Vojvodina smenio je danas dosadašnjeg trenera Dragana Ivanovića i na njegovo mesto postavio Aleksandra Veselinovića...Veselinović (46) će na mesto šefa stručnog štaba "crveno-belih" doći iz litvanske Suduve, a prethodno je vodio klube u Belgiji, Bugarskoj i Rusiji....

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.