Lalatović najbolje sačuvao za kraj

Izvor: Sportske.net, 04.Feb.2019, 19:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lalatović najbolje sačuvao za kraj

Velika su očekivanja trenera Radničkog iz Niša pred poslednju proveru koju će ekipa u utorak imati u Antaliji.

Fudbaleri Radničnog iz Niša u nedelju su imali četvrtu proveru u sklopu centralnog dela priprema za prolećni deo sezone.

Ruska Čajka savladala je drugoplasirani tim Super lige minimalnim rezultatom (1:0), ali trener Nenad Lalatović nije bio nezadovoljan, imajući u vidu da je najbolje igrače svesno poštedeo.

"Ovo je ipak bila prejaka >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << utakmica za naše mlade igrače, koji su činili većinu prve postave. Želeo sam da im ukažem šansu protiv jedne tvrde ekipe i nisam nezadovoljan onim što sam video. Igralo se oštro i sa puno duela, naš kapiten Aleksandar Jovanović  zaradio je ozbiljnu povredu vilice i u takvim okolnostima su se Rusi bolje snašli. Nosioce igre sam odlučio da odmorim i nisam hteo da ih ubacujem u drugom poluvremenu i tako rizikujem neku povredu, jer je meč zaista bio pregrub", objasnio je Lalatović.

Radnički je od dolaska u Antaliju pretrpeo poraze u duelima sa Podbrezovijom (0:2) i Čajkom (1:0), a savladao je Avangard (3:0) i Spartak iz Trnave (2:1). Generalna proba zakazana je za utorak protiv Rubina iz Kazanja.

"Očekuje nas meč protiv Rubina iz Kazanja i tu ću svakako izvesti najjači mogući sastav. Mi smo pre neki dan pobedili učesnika Lige Evrope Spartak iz Trnave, a Rubin je još atraktivniji rival, jer je u pitanju tim sa godišnjim budžetom od preko 60 miliona evra. Utakmica sa takvom ekipom je veliki izazov za nas i to će nam biti najbolja moguća provera pred nastavak sezone", zaključio je Lalatović.

Rubin iz Kazanja trenutno zauzima šesto mesto na tabeli ruske Premijer lige i nema dileme da će duel sa ovim timom biti odlična provera za izabranike Nenada Lalatovića pred nastavak takmičenja u Super ligi i Kupu Srbije.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.