Radnički sutra igra protiv Rubina iz Kazanja

Izvor: JužneVesti.com, 04.Feb.2019, 16:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radnički sutra igra protiv Rubina iz Kazanja

Najjaču proveru pred superligaško proleće, u kome je ambicija i osvajanje prvog trofeja u istoriji kluba, Radnički će imati protiv dvostrukog prvaka Rusije Rubina iz Kazanja. Prijateljski meč zakazan za utorak, 5. februar, ujedno će biti i poslednja provera Nišlija u Turskoj.

Rusi su, prema podacima sa specijalizovanog sastava Transfer market skoro 4 puta skuplji tim od ekipe sa “Čaira”, >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << a trener Nenad Lalatović ističe da im je godišnji budžet preko 60 miliona evra.

Utakmica sa takvom ekipom je veliki izazov za nas i to će nam biti najbolja moguća provera pred nastavak sezone. Inače, pripreme u Beleku odvijaju se po planu, radimo u sjajnim uslovima i zaista sam ponosan na način na koji moji igrači ispunjavaju sve zadatke koje pred njih postavim - rekao je Lalatović.

Rubin je trenutno šestoplasirani tim ruske Premijer lige. Zanimljivo je da ima isti zaostatak (9 bodova) za liderom tabele Zenitom, kao Radnički za Crvenom zvezdom, iako su Nišlije na drugoj poziciji u svojoj ligi.

Početak meča zakazan je za 11 sati.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lalatović najbolje sačuvao za kraj

Izvor: Sportske.net, 04.Feb.2019

Velika su očekivanja trenera Radničkog iz Niša pred poslednju proveru koju će ekipa u utorak imati u Antaliji...Fudbaleri Radničnog iz Niša u nedelju su imali četvrtu proveru u sklopu centralnog dela priprema za prolećni deo sezone...Ruska Čajka savladala je drugoplasirani tim Super lige minimalnim...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.