Lalatović: Danas je pobedio fudbal

Izvor: RTS, 18.Apr.2018, 21:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lalatović: Danas je pobedio fudbal

Trener fudbalera Čukaričkog Nenad Lalatović čestitao je igračima na pobedi protiv Partizana, ali i odmah upozorio da se ne opuštaju, jer ih, prema njegovom mišljenju, očekuje deset puta teži revanš.
Fudbaleri Čukaričkog savladali su na svom stadionu ekipu Partizana sa 4:2 u prvom meču polufinala Kupa Srbije.

"Čestitam >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << igračima na zasluženoj pobedi. Rekao sam da se ne opuštaju, jer nemamo veliku prednost. Partizan je sjajan tim, imali su svoje šanse. Očekuje nas deset puta teži revanš", rekao je Lalatović na konferenciji za novinare na stadionu Čukaričkog.
"Uopšte ne vidim razlog zašto mi u Srbiji moramo stalno da se vređamo, da sazivamo vanredne konferencije zbog nekih gluposti. Kad jednostavno možemo da uživamo u fudbalu. Imamo divnu publiku, ne treba je terati sa tribina. Da li igramo protiv Radničkog, da li protiv Partizana, da li igramo protiv Zvezde... Uvek sve treba da bude fer i korektno. Danas je bilo fer i korektno, danas je fudbal pobedio", rekao je Lalatović.  
Prema njegovim rečima, klub sa Banovog brda je dokazao da zaslužuje da igra u evropskim takmičenjima.
"Drago mi je što su igrači uradili sve po dogovoru i pokazali da smo zaslužili Evropu. Srbiju bi trebalo da predstavljamo na pravi način, a ne da se sunčamo i ispadamo u prvom kolu", izjavio je Lalatović.
Trener Čukaričkog je apostofirao rad sportskog direktora Vladimira Matijaševića i naglasio da će sa njim napustiti ekipu, najverovatnije na leto, iako mu je želja da ostane sve četiri godine ugovora na Banovom brdu.
"Kad ode Matijaševića idem i ja. Gotovo sigurno ću napustiti klub na leto, kao i on. On je za mene najbolji sportski direktor, jer je dobro poslovao, kao što je i Obradović najbolji vlasnik. Ovom klubu ću dati sve, jer je Obradović pomogao da prebrodim težak period u životu. Hvala mu na svemu", rekao je Lalatović.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Trener Voždovca očekuje neizvesnu utakmicu protiv Napretka

Izvor: Beta OMS, 19.Apr.2018, 10:56

Trener fudbalera Voždovca Miloš Veselinović rekao je danas da očekuje neizvesnu utakmicu protiv Napretka, ali da njegova ekipa sa mnogo optimizma ulazi u taj meč u plej-ofu Super lige Srbije."Ova utakmica će biti neizvesnija od prethodne. Napredak je podigao formu i igra bolje. Kod nas je situacija...

Nastavak na Beta OMS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.