Ako Matijašević ode, odlazi i Lalatović

Izvor: Mondo, 18.Apr.2018, 22:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ako Matijašević ode, odlazi i Lalatović

Trener Čukaričkog rekao da ima moralnu obavez da napusti klub, ako sa mesta sportskog direktora ode i Vladimir Matijašević.

Čukarički je pobedio Partizan u prvom meču polufinala Kupa Srbije.

Posle odlične partije, trener "brđana" najavio je i mogući scenario ako sportski direktor crno-belih Vladimir Matijašević zaista napusti klub. Čelnik Čukaričkog nedavno je, posle prvenstvene utakmice sa >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << niškim Radničkim podneo ostavku.

"Matijašević me je doveo, ako on ode iz kluba otići ću i ja", rekao je Lalatović na konferenciji za medije nakon trijumfa protiv Partizana.

Šef stručnog štaba "brđana rekao je i zbog čega.

"Ne bi bilo u redu da on ode iz kluba, a ja da ostanem. Meni je u Čukaričkom prelepo, ovde sam proveo godinu i po dana. Nije direktor nizašta kriv, gazda, igrači, neke druge stvari su u pitanju, svima je palo teško. On je za mene najbolji sportiski direktor u Srbiji, igrače koje smo doveli za male pare, Matijašević ih je prodao za milione", naglasio je Lalatović.

Trener superligaša sa Banovog brda rekao je i da bi voleo da odradi ceo ugovor.

"Onda ću otići i ja, iako bih voleo da ovde provedem sve četiri godine, pa da odem u inostranstvo. Ovom klubu dajem i znoj i srce i dušu, davaću uvek ja sam čovek od reči. Poštujem vlasnika kluba, koji mi je puno pomogao kada mi je privatno bilo mnogo teško, ali solidarisaću se sa Matijaševićem", podvukao je Lalatović. .

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.