Lakše se diše u Partizanu, Olimpijakos ugasio požar!

Izvor: Sportske.net, 23.Jul.2019, 14:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lakše se diše u Partizanu, Olimpijakos "ugasio požar"!

Napokon dobre vesti na finansijskom planu za "crno-bele".

Partizan je klub koji živi od prodaje igrača, zato je i privukla pažnju vest da od tranfera Rikarda Gomeša za sada neće biti ništa.

Klub je već odradio jednu veliku prodaju kada je pre nekoliko nedelja "crno-bele" napustio Sveta Marković koji je pojačao Olimpijakos.

Pirejci su tako >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Partizanu dužni da isplate milion i po evra, a dobra vest jeste da su prve dve rate u iznosu od ukupno 960 hiljada evra već stigle na račun kluba, prenosi Telegraf.

Istog momenta deo novca je usmeren na obaveze prema prvotimcima, deo na Radnu zajednicu, dok je ostatak upotrebljen na ostale redovne obaveze u Humskoj.

Početkom nedelje je stigao novac i od Spala na ime obeštećenja Marka Jankovića, u pitanju je suma od oko 100 hiljada evra koji su upotrebljeni za isplatu dugovanja prema disciplinskim organima, kako bi se registovala pojačanja, kao i za namirivanje obaveza prema organizatorima priprema u Sloveniji.

Sve se to odigralo tek dva dana pred utakmicu kvalifikacija za Ligu Evrope protiv Konas Kija, pa nema sumnje da će to biti dodatan motiv da se poraze Velšani.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

BRATSKI KLUB CRVENE ZVEZDE: Olimpijakos pomogao Partizanu uoči Velšana! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jul.2019

Stigle pare u Humsku...Fudbalski klub Olimpijakos, uplatio je 960 hiljada evra Partizanu za transfera Svetozara Markovića ovog leta u Pirej, čime je omogućio crno-beli da servisira tekuće finansijske potrebe kluba, prenosi "Telegraf"...Tačnije Olimpijakos je Partizanu isplatio dve rate od transfera...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.