Lajović izgubio u prvom kolu mastersa u Parizu

Izvor: NoviMagazin.rs, 29.Okt.2019, 15:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lajović izgubio u prvom kolu mastersa u Parizu

Srpski teniser Dušan Lajović nije danas uspeo da se plasira u drugo kolo mastersa u Parizu, pošto je izgubio od 97. igrača sveta Francuza Korentana Mutea posle tri seta, 4:6, 6:1, 3:6.

Lajović je trebalo da igra u prvom kolu protiv Rišara Gaskea, ali je domaći teniser odustao zbog povrede, pa je Mute ušao u glavni žreb kao laki luzer.

Mute je pobedio 34. tenisera sveta posle sat i 43 minuta. >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << On je u sedmom gemu prvog seta oduzeo servis Lajoviću i poveo u meču. Srpski teniser je uzvratio u drugom setu, dobro je igrao napravio je dva brejka i dozvolio protivnku da osvoji samo gem.

Mute je od početka vodio u trećem setu, u osmom gemu oduzeo je servis Lajoviću i plasirao se u drugo kolo.

On će u drugom kolu igrati protiv prvog tenisera sveta Novaka Đokovića, koji je kao prvi nosilac bio slobodan u prvom kolu.
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Đere izgubio u prvom kolu mastersa u Parizu

Izvor: Danas, 29.Okt.2019

Srpski teniser Laslo Đere nije danas uspeo da se plasira u drugo kolo mastersa u Parizu, pošto je izgubio od 18. tenisera sveta Australijanca Aleksa De Minora posle dva seta, 1:6, 4:6. Članak Đere izgubio u prvom kolu mastersa u Parizu se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.