Lacio i Inter drže priključak, pogodili Milinković-Savić i Ljajić

Izvor: RTS, 22.Apr.2018, 17:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lacio i Inter drže priključak, pogodili Milinković-Savić i Ljajić

Fudbaleri Intera i Lacija zabeležili su pobede u mečevima 34. kola Serije A protiv Kjeva, odnosno Sampdorije i tako zadržali korak sa Romom u borbi za plasman u Ligu šampiona. Milinković Savić strelac i asistent za Lacio, Ljajić pogodio u porazu Torina.
Sergej Milinković Savić postigao je pogodak i asistirao Imobileu za ubedljiv trijumf Lacija nad Sampdorijom od 4:0, u meču 34. kola Serije >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << A.

Lacijali su tako ostali u trci sa Romom i Interom za dva mesta koje dogodine vode u Ligu šampiona. Roma i Lacio skupili su po 67 bodova, dok je Inter u Veroni stigao do 66.
Ikardi i Perišić doneli su ubedljivu prednost protiv Kjeva, da bi u finišu meča Stepinski postavio konačan rezultat od 2:1.
Strelac je bio i Adem Ljajić, ali je njegov Torino doživeo poraz od Atalante 2:1. Strelci za tim iz Bergama bili su Frojler i Gosens.
Krotone je kao gost bio bolji od Udinezea 2:1, dok su Kaljari i Bolonja igrali bez golova.
U poslednjem meču dana, možda i odlučujućem kada se radi o šampionskoj tituli, sastaju se Juventus i Napoli. 

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Klanje Rome, Intera i Lacija za Ligu šampiona! Sjajni SMS daje i pakuje, Ćiro rešeta (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 22.Apr.2018

Večeras ćemo posle derbija znati da li u Italiji imamo trku za Skudeto, a već znamo da ćemo gledati paklenu trku za dva mesta koja vode u Ligu šampiona. Četiri kola pre kraja, Roma, Lacio i Inter nastavljaju iscrpljujuću trku prsa u prsa za treće i četvrto mesto koja donose direktan plasman...

Nastavak na MozzartSport.com...

Pobede Lacija i Intera, raspucani "orlovi"

Izvor: Mondo, 22.Apr.2018

Lacio i Inter su nastavili trku za plasman u Ligu šampiona, a zadovoljan će biti selektor Srbije Mladen Krstajić, s obzirom na to da su strelci u nedelju bili Sergej Milinković Savić i Adem Ljajić...Nakon što je Roma u kombinovanoj postavi osvojila bodove na gostovanju Spalu (0:3), pobede su zabeležili...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.