Kup Srbije: Partizan vodi u Novom Pazaru, bez golova u Lučanima

Izvor: Blic, 21.Sep.2011, 17:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kup Srbije: Partizan vodi u Novom Pazaru, bez golova u Lučanima

Fudbaleri Partizana vode posle prvog poluvremena u Novom Pazaru (1:0) gde je na programu meč šesnaestine finala kupa Srbije, dok u isto vreme Mladost iz Lučana odoleva Crvenoj zvezdi nakon prvih 45 minuta.

Pred 8.000 navijača u Novom Pazaru domaćini su nošeni podrškom sa tribina odlično krenuli, ali je aktuelni šampion brzo došao do lopte i počeo da niže prilike. Šćepović i Dijara su propustili stopostotne šanse pre nego što je u 19. minutu utakmica prekinuta >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << na pet minuta zbog nereda na tribinama.

Meč je nastavljen, a Nemanja Tomić potvrdio sjajnu formu pogotkom sa dvadesetak metara za 1:0. Domaćin je mogao odmah da uzvrati preko Afirovića, ali napadač Novog Pazara nije bio dovoljno koncentrisan.

Šćepović je do odlaska u svlačionice mogao da praktično reši pitanje pobednika, ali iako je ostao oči u oči sa Đogatovićem, golman Novopazaraca je skrenuo loptu u korner.

U Lučanima domaća Mladost je uspela da odoli Crvenoj Zvezdi posle prvih 45 minuta zahvaljujući lošoj realizaciji Bruna Mezenge. Brazilac je nekoliko puta bio u centru pažnje posle nekoliko prodora i centaršuteva agilnog Marka Vešovića, ali je mreža domaćina ostala netaknuta.

Šesnaestina finala kupa Srbije:

Utorak:

Metalac - Srem 3:0

Sreda:

Radnički 1923 – Rad

Napredak Kruševac – Spartak Zlatibor voda

Donji Srem Pećinci – Vojvodina

Hajduk Kula – Kolubara

Metalac – Srem Sremska Mitrovica

Banat – BSK

Mladost Lučani – Crvena zvezda

Sloboda Point Sevojno – Teleoptik

Novi Pazar – Partizan

Radnički Niš – OFK Beograd

Borac – Radnički Sombor

Sinđelić Niš – Jagodina

Šumadija Jagnjilo – Inđija

Smederevo – BASK

Čukarički Stankom – Proleter Novi Sad

Javor – Novi Sad

Povezane vesti: Kup Srbije: Partizan gostuje u Novom Pazaru, Zvezda u Lučanima U petak žreb za fudbalski Kup Srbije Zvezda: Bez komentara o Kupu Srbije Stanojević: Ovog puta Partizanovci mogu da uživaju u ishodu, ne u igri Stanojević: Nismo se namerno povukli ; Prosinečki: Mogli smo i više
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.