Kup Srbije: Partizan tek u nastavku obezbedio polufinale

Izvor: Vesti-online.com, 14.Mar.2018, 15:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kup Srbije: Partizan tek u nastavku obezbedio polufinale

Posle dosta muke fudbaleri Partizana plasirali su se u polufinale Kupa Srbije. Oni su u Ivanjici savladali Javor 2:0 (0:0).

Za razliku od nedeljne utakmice sa Čukaričkim kada su sav poosao obavili u prvom poluvremenu, sada su se crno-beli mučili u prvih 45 minuta. Prvu pravu šansu su imali u 25. minutu. Posle kornera je lopta došla do Markovića koji je šutirao, ali je golman Đogatović bio na mestu. Isti igrač je u 37. minutu snažno šutirao sa 25 metara, ali je >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << lopta otišla pored stative.

Trener Miroslav Đukić je na poluvremenu napravio izmenu. Izašao je Đerlek, a ušao Saša Ilić. Konačno su domaći ozbiljnije zapretili i to u 48. minutu. Đerić je prošao po strani, centrirao, ali je Miletić na vreme intervenisao i otklonio opasnost.

Odbrana Javora prvi put je kapitulirala u 65. minutu. Dugo su crno-beli kombinovali, a onda je lopta došla do Ožegovića koji ju je sproveo u mrežu,

To je osvajaču "duple krune" dalo krila, pa je samo dva minuta kasnije na semaforu pisalo 2:0. Svetozar Marković je centrirao sa desne strane, a na mestu je bio Nemanja R. Miletić i glavom sproveo loptu u mrežu.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Kup Srbije: Partizan tek u nastavku obezbedio polufinale (VIDEO)

Izvor: Vesti-online.com, 14.Mar.2018

Posle dosta muke fudbaleri Partizana plasirali su se u polufinale Kupa Srbije. Oni su u Ivanjici savladali Javor 2:0 (0:0)...Za razliku od nedeljne utakmice sa Čukaričkim kada su sav poosao obavili u prvom poluvremenu, sada su se crno-beli mučili u prvih 45 minuta. Prvu pravu šansu su imali u 25....

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.