Kristalni Milivojević remizirao sa Arsenalom

Izvor: Vesti-online.com, 28.Okt.2018, 18:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kristalni Milivojević remizirao sa Arsenalom

Srpski fudbaler je sa dva gola iz penala doneo bod Kristal Palasu protiv Arsenala u meču 10. kola Premijer lige.

Prvi jedanaesterac načinjen je pri samom kraju prvog poluvremena, što je srpski vezista iskoristio da se upiše u strelce.

Velika pauza je prijala "tobdžijama" jer su već u 51. minutu preko Granita Džake i 56. minutu preko Pjer-Emerik Obajemanga stigli do ekspresnog preokreta.

Strelac izjednačavajućeg pogotka za londonski klub, nepsretnošću >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << je doneo priliku rivalima za drugi gol. Vilfred Zaha je prevario Džaku, zatim je sudija pokazao na belu tačku i Srbin je još jednom bio precizan.

Milivojević je u porazu od Evertona u prethodnom kolu promašio penal, da bi sa dva pogotka prekinuo negativnu seriju Palasa od tri poraza, dok je na drugoj strani prekinut niz četvrtoplasiranog Arsenala od sedam trijumfa.

Istovremeno se odigravao susret Barnli-Čelsi koji su "plavci" završili pobedom 4:0.

Luka strikes twice as Palace grab a deserved point.

Report https://t.co/4hg1IgNkFU pic.twitter.com/IGAqy8LY8r— Crystal Palace F.C. (@CPFC) 28. октобар 2018.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.