Krajinović posle pet setova eliminisao Tijafoa

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Maj.2019, 09:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krajinović posle pet setova eliminisao Tijafoa

Srpski teniser Filip Krajinović uspešno je startovao na Rolan Garosu, pošto je danas posle velike borbe u pet setova eliminisao Amerikanca Frensisa Tijafoa 6:2, 4:6, 6:3, 3:6, 6:0.

Njergov naredni rival biće pobednik duela između Španca Roberta Karbaljesa Baene i Francuza Aleksandra Milera.

Na terenu će se danas naći i Miomir Kecmanović i Novak Đoković. Najbolji >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << teniser sveta na startu će igrati protiv Poljaka Huberta Hurkača. Meč počinje oko 14.30 časova.

Rolan Garos se igra za ukupni nagradni fond od 42.661.000 evra.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Rafael Nadal

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ĐOKOVIĆ SILOVIT NA STARTU: Novak počistio Poljaka za najavu šampionskih ambicija u Parizu (KURIR TV)

Izvor: Kurir, 27.Maj.2019

Najbolji teniser sveta Novak Đoković plasirao se u drugo kolo Rolan Garosa, pošto je na startu savladao Huberta Hurkača iz Poljske 6:4, 6:2, 6:2.

Nastavak na Kurir...

Đoković odradio posao protiv Hurkača

Izvor: Danas, 27.Maj.2019

Tri od tri, ukratko bi glasio opis učinka srpskih tenisera juče na Rolan Garosu. Novak Đoković, Filip Krajinović i Miomir Kecmanović ostvarili su pobede u prvom kolu čuvenog grend slem turnira u Parizu. Članak Đoković odradio posao protiv Hurkača se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.