Izvor: NoviMagazin.rs, 27.Maj.2019, 17:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković lako do pobede protiv Hurkača

Najbolji teniser sveta Novak Đoković pobedio je u meču prvog kola Rolan Garosa Huberta Hurkača iz Poljske sa 3:0 (6:4; 6:2; po setovima) i plasirao se u drugo kolo pariskog gren slema.

Na samom početku prvog seta Novak je napravio brejk i poveo sa 1:0, dok je u drugom setu oduzeo Poljaku servis tri puta, što mu je ovaj uzvratio samo jednom, u šestom gemu za rezultat 4:2. Treći set >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << set Novak je poentirao istim rezultatom kao i drugi (6:2), s tim što je protivniku dva puta oduzeo servis.

Meč između Đokovića i Hurkača, koji zauzima 43. mesto na svetu, trajao je jedan sat i 36 minuta. Bio je to njihov prvi duel.

Titulu na ovogodišnjem Rolan Garosu u muškoj konkurenciji brani Rafael Nadal.
Pogledaj vesti o: Tenis,   Pariz

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Novak bez problema do drugog kola Rolan Garosa

Izvor: Nezavisne Novine, 27.Maj.2019

Najbolji teniser svijeta Novak Đoković isavladao je Huberta Hurkača u prvom kolu Rolan Garosa sa 3-0 u setovima (6:4, 6:2, 6:2).

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.