Košarkašice Vrbasa poražene od Studenta

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Nov.2018, 21:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Košarkašice Vrbasa poražene od Studenta

Posle sedam mečeva, košarkašice "Vrbasa" neočekivano su se našle u zoni ispadanja prve ženske lige Srbije. U susretu sa niškim "Studentom", Vrbašanke su nakon ubedljive prve četvrtine, doživele hladan tuš i ubedljiv poraz.

"U sedmom kolu prve ženske lige Srbije košarkašice "Vrbasa" ubedljivo su izgubile od niškog "Studenta" sa 69:55. Ekipa iz Niša uspela je da nakon pet startnih poraza veže drugu uzastopnu pobedu za trenutno deveto mesto na tabeli.

Najzaslužnija >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << za pobedu Studenta bila je bek, Kristina Milošević.

"Vrbas je uvek nezgodan protivnik, ovde je uvek teško da se igra. Spremali smo utakmicu, radili smo skauting, znali smo koje su naše prednosti i to smo iskoristili."

"Vrbašanke su odlično ušle u meč sa jedanaest poena prednosti nakon prve četvrtine, a na poluvreme se otišlo sa nerešenim rezultatom 34:34. Po rečima trenera domaće ekipe, Dejana Mudreše, presudila je loša igra u poslednjoj četvrtini sa samo dva postignuta poena.

"Zasluženo su pobedili, sa više želje, sa više energije su igrali nego mi. Mi smo samo u prvoj četvrtini odradili neke stvari koje smo tražili, sve posle toga je bila improvizacija i nije se radilo ono što sam ja tražio tako da moramo da rešavamo probleme u narednom periodu," kaže Mudreša.

Već od narednog kola Vrbašanke očekuje grčevita borba za opstanak i gostovanje u Novom Sadu, a "Student" dočekuje ekipu "Loznice".

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.