Košarkašice Srbije u finalu EP: Devojke jure zlato

Izvor: Radio 021, 26.Jun.2015, 20:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Košarkašice Srbije u finalu EP: Devojke jure zlato

Naša ženska košarkaška reprezentacija u polufinalu savladala Belorusiju i došla do borbe za zlato - 74:72.

Srpkinje se bore za zlato. Ženska košarkaška reprezentacija Srbije je u polufinalu Evropskog prvenstva u Mađarskoj savladala Belorusiju sa 74:72 i izborila plasman u finale i borbu za najsjajnije odličje.

Posle nešto slabijeg prvog poluvremena, naše devojke su zaigrale mnogo bolje >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << u drugom delu. Do pobede su stigle u neizvesnoj završnici. Vodile su sa 74:72, Ana Dabović je krenula sama, promašila, a onda su to nadoknadile odličnom odbranom i došle do trijumfa.

Najefikasnija u našem timu je bila Ana Dabović (21 poen, tri asistencije), a pratila ju je Sonja Petrović sa 14 poena i devet skokova.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

(VIDEO) LUDI FINIŠ: Evo kako su Srpkinje slomile Beloruskinje za finale EP

Izvor: Kurir, 26.Jun.2015

BUDIMPEŠTA - Ženska košarkaška reprezentacija Srbije plasirala se u finale Evropskog prvenstva u Budimpešti...Srbija je posle velike borbe i drame u završnici uspela da nadigra Belorusiju i da pobedi sa 74:72...Ovo je najveći uspeh košarkašica Srbije od raspada bivše Jugoslavije...Pogledajte...

Nastavak na Kurir...

EP - Dve Srpkinje u idealnoj petorci (foto)

Izvor: Sportske.net, 27.Jun.2015, 11:25

Košarkaška reprezentacija Srbije u petak je izborila plasman u finale Evropskog prvenstva a dve izabranice Marine Maljković završile su u idealnoj petorci...Evropsko prvenstvo za dame ušlo je u samu završnicu pošto su u petak na programu bili polufinalni dueli i utakmica za plasman na petu poziciju...Reprezentacija...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.