Košarkašice Srbije: Pobeda nad Kinom posvećena Srđanu Sariću!

Izvor: Telegraf.rs, 30.Sep.2014, 18:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Košarkašice Srbije: Pobeda nad Kinom posvećena Srđanu Sariću!

On je trenirao sve ove devojke, a počeo je i samnom u Ušću odakle je nastavio fantasičnu karijeru, rekla je selektor Srbije Marina Maljković

Ženska seniorska reprezentacija Srbije pobedile su selekciju Kine 65:63 u trećem meču na Svetskom kupu u Istanbulu, a trijumf su posvetile kondicionom treneru Srđanu Sariću, koji je preminuo u ponedeljak.

- Ovo je pobeda za Srđana Sarića. Trenirao je sve ove devojke. Možda neki ne znaju, ali počeo je kod mene >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << u Ušću, posle je nastavio svoj fantastičan put… -istakla je Maljković a zatim se osvrnula na igru i pobedu ekipe:

Foto: FIBA Europe/Ciamillo Castoria

- Nije ovo bila naša igra. I to onda izgleda ovako… Skokovi su bili ogroman problem. Trebalo je i da ih nateramo na mnogo više izgubljenih lopti

- Pitaju me ovde, da li je iznenađenje partija Tamare Radočaj. Kakvo crno iznenađenje!? Ona samo sticajem okolnosti nije više igrala do sada, jer je Ana Dabović imala dve odlične utakmice.

- Njihov posao je da jedna drugu menjaju na najbolji mogući način. Ni slučajno ne sme da se ponovi ovakva igra u nastavku šampionata – naglasila je Marina Maljković.

Foto: Fiba.com

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.